Την ώρα που οι κάτοικοι στα χωριά του Δήμου Παλαμά προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους μετά τη σαρωτική επέλαση της κακοκαιρίας «Daniel», ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη για το «τιμόνι» του δήμου, μετά και τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής έδωσαν τη νίκη στον επιχειρηματία Σωκράτη Δασκαλόπουλο, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παλαμά», με διαφορά μόλις 11 ψήφων.

*Διαβάστε εδώ: Πληγέντες από φυσικές καταστροφές: Συνεχίζεται το πρόγραμμα προσωρινής στέγασης


Γιώργος Σακελλαρίου: Θα ζητήσω επανακαταμέτρηση των ψήφων

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος εκλέγεται με ποσοστό 50,06% και 4.575 ψήφους, έναντι ποσοστού 49,94% και 4.564 ψήφους που εξασφάλισε ο νυν δήμαρχος, με τον συνδυασμό «Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά».

Ωστόσο, ο Γιώργος Σακελλαρίου, που εκλέγεται δήμαρχος από το 2014, είναι έτοιμος να προσβάλει το αποτέλεσμα και να ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων.

«Θα ζητήσω επανακαταμέτρηση των ψήφων όταν τα αποτελέσματα των εκλογών επικυρωθούν από το Πρωτοδικείο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο iefimerida.

Μικρή ήταν και η διαφορά στον πρώτο γύρο των εκλογών στον Δήμο Παλαμά μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου υποψηφίου, αφού ο κ. Δασκαλόπουλος προηγήθηκε με 105 ψήφους του Νικόλα Ράπτη και πέρασε στον δεύτερο γύρο.