Κοντά στη λύση του μυστηρίου που σκεπάζει τους δράστες στην υπόθεση αρπαγής ενός 23χρονου στο Γέρακα βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Ο 23χρονος είχε απαχθεί από αγνώστους στο Γέρακα, πριν από επτά μήνες. Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους κατηγορούμενους για την απαγωγή του. Ειδικότερα, εφτά μήνες μετά την απαγωγή στο Γέρακα συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης για την υπόθεση αρπαγής ενός 23χρονου πριν από 7 μήνες στο Γέρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας κατηγορείται ότι μαζί με συνεργούς του, φορώντας κουκούλες, μπήκαν σε σπίτι στην περιοχή του Γέρακα το βράδυ της 13ης Μαρτίου και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς έβαλαν διά της βίας 23χρονο στο αυτοκίνητό τους και τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Κατά την διάρκεια της παράνομης κατακράτησής του, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου ζητώντας χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση του.

 Ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην απαγωγή στο Γέρακα

Βραδινές ώρες της 14ης Μαρτίου το θύμα απελευθερώθηκε στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής η οποία χειριζόταν την υπόθεση.

Τελικά ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 9 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας και ως εκ τούτου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.