Στην εκπομπή «Το πρωινό» μίλησε ο καλός φίλος της θρυλικής Ματούλας του Κολωνακίου Ανδρέας Κουβελογιάννης, ο οποίος αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό της.

Όσα ανέφερε ο φίλος της στο Πρωινό


Όπως ανέφερε, η αγαπημένη Ματούλα είχε φύγει από τη ζωή πριν από περίπου μία εβδομάδα και νεκρή τη βρήκε ο θυρωρός της πολυκατοικίας. «Είμαστε φίλοι και με πήρε ο σεκιουριτάς από εκεί, γιατί του είχα πει να την προσέχει... Πήγε το γραφείο κηδειών και την πήρε - ήταν έξι με επτά μέρες. Εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο γιατί μιλάγαμε συνέχεια και μου είπε: “Πάω τώρα στον γιατρό γιατί έχω μια γαστρεντερίτιδα”. Δεν με πήρε την άλλη μέρα, την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και λέω μήπως την κράτησαν μέσα. Έψαχνα, όμως, να βρω κανέναν να μου πει ποιο νοσοκομείο. Τώρα με πήραν τηλέφωνο και μου λένε έτσι κι έτσι. Περάσαμε μια ζωή μαζί, ο Βοσκόπουλος, η Λάσκαρη, η Ματούλα, εγώ και κάτι άλλοι ήμασταν μια παρέα αχώριστη».

«Ήταν τόσες μέρες νεκρή και στην ουσία κανείς δεν το είχε πάρει είδηση, κανείς δεν ασχολήθηκε. Πήγε ο θυρωρός και μύριζε… Το είπε στον φίλο μου τον σεκιουριτά, φώναξαν τον ιδιοκτήτη, ανέβηκαν πάνω και τα λοιπά και τα λοιπά. Θα χαρούν τώρα… Ο Ζαμπέτας, γιατί τραγούδησε με τον Ζαμπέτα κάποια εποχή, η Λάσκαρη, που μένανε μαζί, ο Τόλης», αποκάλυψε ο Ανδρέας Κουβελογιάννης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου