Φιλολογικά μαθήματα προκειμένου να επιβιώσει παραδίδει πλέον ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο ακροατήριο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε συγκεκριμένα ότι η ζωή του ηθοποιού και θεατρικού σκηνοθέτη «καταστράφηκε και τώρα είναι έξω και δεν τον δέχεται κανείς». Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, «ο Δημήτρης Λιγνάδης κάνει φιλολογικά μαθήματα, όπου τον δέχονται, για να μπορέσει να ζήσει». Και πρόσθεσε: «Και ήρθε και αθωώθηκε και η ζωή του καταστράφηκε και τώρα είναι έξω και δεν τον δέχεται κανείς».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2022 σε ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών για δύο από τις τέσσερις πράξεις βιασμού για τις οποίες κατηγορούνταν και είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του σε δεύτερο βαθμό. Η Εισαγγελία Εφετών είχε ασκήσει έφεση τόσο ως προς το σκέλος της ποινής όσο και ως προς το σκέλος της αθώωσης για το βιασμό ενός 15χρονου. Έτσι, ο 59χρονος σκηνοθέτης αναμένεται να καθίσει, εκ νέου, στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τρεις υποθέσεις βιασμού στις 17 Νοεμβρίου, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime