Τον τρόμο στα χέρια ενός 38χρονου βίωσε μια 15χρονη στη Ραφήνα, η οποία παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ραφήνα: Πώς προσέγγισε τη 15χρονη ο 35χρονος

Ο 35χρονος οδηγός μαύρου τζιπ, που συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πλησίασε τη 15χρονη καθώς κινούνταν πεζή και τη ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου εκείνος.

Η 15χρονη απάντησε αρνητικά και τότε εκείνος βγήκε από το αυτοκίνητο και με τη χρήση βίας την έβαλε εντός του οχήματος και κατευθύνθηκε προς Ραφήνα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο 38χρονος προσπάθησε να ασελγήσει, με τη 15χρονη να καταφέρνει να βγει από το αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια.

Αμέσως μετά η οικογένειά της έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία και τότε οι αστυνομικοί σύστησαν ειδική ομάδα για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Ύστερα από την προανάκριση και την αξιοποίηση βιντεοληπτικών υλικών προέκυψε ότι πρόκειται για ένα μαύρο όχημα, το οποίο αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ως εκείνο στο οποίο την επιβίβασε ο δράστης.

Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από τη 15χρονη, αφού της έδειξαν φωτογραφίες του στο Facebook. Έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.