Βρέθηκε το στοιχείο για την ταυτοποίηση των οστών και του κρανίου που εντοπίστηκαν στα Μέγαρα το Σάββατο (21/10). Κοντά στο σημείο που είχαν εντοπιστεί τα οστά υπήρχε ένα δίπλωμα οδήγησης.

Συγκεκριμένα, το δίπλωμα αυτό ανήκει σ’ έναν 49χρονο του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 5 Απριλίου 2023 στο τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας στην Αθήνα. Η σύντροφός του υποστήριξε πως η τελευταία φορά που τον είδε ήταν στις 31 Μαρτίου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Με άφησε σπίτι μου και έφυγε». «Κάποιος φίλος θέλει βοήθεια και σε μια-δυο ώρες θα σε πάρω τηλέφωνο μήπως πάμε κάπου», της είπε. «Εκείνο το βράδυ ήρθε αυτός ο... και του λέει ότι χρειάζεται κάποια βοήθεια και "δεν ξέρω τι να κάνουμε". Ήμασταν μαζί. Αυτό έγινε την Παρασκευή και από την 1η Απριλίου δεν μου έγραψε τίποτα. Τον πήρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Του έγραψα, δεν απάντησε. Ρωτάω τον φίλο του "πού είναι" και λέει "δεν ξέρω, ούτε σε εμένα απαντάει"», συμπληρώνει η σύντροφος του 49χρονου.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Βρίσκουμε μετά αυτόν τον άνδρα με τον οποίο έφυγε και μας λέει ''εγώ τον άφησα σπίτι''. Μετά μας είπε ότι άφησε τον Γιώργο σε κάποιο άλλο μέρος», ενώ, όπως υποστηρίζει η σύντροφος του 49χρονου, θα άνοιγε νυχτερινό μαγαζί και δεν φαινόταν να τον ανησυχεί κάτι. «Πήρανε κάποιο μπαρ, αλλά ο Γιώργος χάθηκε. Έμοιαζε με άνθρωπο που δεν έχει πρόβλημα, ούτε φόβο για τίποτα».