«Βουβός πόνος» επικρατεί στην Καλαμάτα μετά τον αδόκητο χαμό της 43χρονης Ιωάννας, η οποία έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής- συνθήκες.

Η 43χρονη μητέρα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε, την ώρα που τίναζε τα χαλιά. Λίγο νωρίτερα η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια, ηλικίας 14 και 10 ετών, τα οποία υπεραγαπούσε.

"Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου", δηλώνει ο αδερφός της 43χρονης

«Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου», λέει συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της Νώντας Χαντζής, που από το νέο έτος θα είναι ο νέος πρόεδρος της κοινότητας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών. «Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Τώρα μόλις έφτασα στην Καλαμάτα. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…», προσθέτει με τρεμάμενη φωνή.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν διασώστες αλλά και αστυνομικοί προσπαθώντας κι εκείνοι να καταλάβουν τι ακριβώς είχε συμβεί κι από τη μία στιγμή στην άλλη ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του. 

Ποια ήταν η άτυχη γυναίκα

Η Ιωάννα Χαντζή ήταν μαθήτρια του 2ου Λυκείου Λαμίας. Σπούδασε αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από το οποίο αποφοίτησε το 2003 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γεωπληροφορική. 

Στην Καλαμάτα ήταν τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην Νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στον Δήμο Καλαμάτας, όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Σήμερα Πέμπτη, στις 4 το απόγευμα, θα τελεστεί η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό που αγαπούσε, στο Νέο Κρίκελλο, στη Λαμία.