O πίλοτος Χρήστος-Πάρις Χαρίτος, που συγκίνησε όλη την Ελλάδα, με το μήνυμά του από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, με το μήνυμά του μέσα από το μαχητικό αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ, μίλησε στην ΕΡΤ, μετά την προσγείωσή του, στη βάση της Σούδας.

Πίλοτος ομάδας ΖΕΥΣ: Είναι ικανοί αυτό να το εκτελέσουν όλοι οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας


«Καλημέρα Ελλάδα, μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμή και δόξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα Χρόνια Πολλά!» ανέφερε στο μήνυμά του από το cockpit του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ ο σμηναγός Χρήστος Πάρης, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα, από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, κατά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση με την οποία έγινε σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το εορταστικό τριήμερο στην πόλη.

«Είχα την τιμή και την υπερηφάνεια να λάβω εγώ μέρος με την ομάδα ΖΕΥΣ στην εθνική μας επέτειο», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ. «Είναι ικανοί αυτό να το εκτελέσουν όλοι οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και αυτό είναι αποτέλεσμα της εντατικής εκπαίδευσης», πρόσθεσε.

«Το να εισπράττεις την χαρά και τον ενθουσιασμό του κοινού είναι κινητήριος δύναμη αυτής της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.