Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο 35χρονος πρώην παίκτης reality, τραγουδιστής και ποδοσφαιριστής, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 μπούκαρε στο Εφετείο της Αθήνας με ένα λευκό SUV και σύμφωνα με μαρτυρίες, ζητούσε να πάει στη φυλακή, ενώ στο αυτοκίνητο του βρέθηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

*Διαβάστε εδώ: Αναστάτωση στην Ημαθία: Στο νοσοκομείο 6χρονη μαθήτρια που τραυματίστηκε από πτώση στο σχολείο της

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 3 μηνών για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή, χορηγώντας του αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, αφού προηγουμένως του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Οι δικαστές επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους όρους της εμφάνισης μια φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


«Έγινα άπληστος με τα λεφτά»

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε στην κατηγορία του ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, λέγοντας πως ήταν εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες, ενώ πλέον δήλωσε πως είναι καλά.

Όσον αφορά το τεράστιο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του, είπε πως προερχόταν από υπηρεσία συνοδών στην οποία εργαζόταν επί μία δεκαετία.

«Είμαι καλά. Απεξαρτήθηκα από τις ουσίες. Ξεκίνησα να παίρνω για να αντεπεξέλθω στο ερωτικό ραντεβού. Έγινα άπληστος με τα λεφτά. Ήθελα να γεμίζω τις σακκούλες. Είχα όνειρα για το τραγούδι και το ποδόσφαιρο. Όταν μάζευα χρήματα δεν τα έδινα στην οικογένεια. Είχα πάθει εμμονή, ήθελα να μαζεύω», τόνισε ο κατηγορούμενος.

Πρόεδρος: Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ πως βρέθηκε;

Μάρτυρας: Από τα ερωτικά ραντεβού. Το 2012 ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά.

Στην κατάληξη της απολογίας του ο κατηγορούμενος είπε πως αυτό που αποκόμισε από όλα αυτά είναι πως τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία, επισημαίνοντας:
«Άρχισα να σκέφτομαι να φύγω από τον χώρο αυτό όταν έκανα παιδιά. Το όνειρο μου ήταν να κάνω ευτυχισμένη οικογένεια. Άρχισε να με πνιγεί το ψέμα που έλεγα. Δε γινόταν να έχω το μυαλό μου στο να κανονίσω ραντεβού αντί για να πάω το παιδί μου παιδική χαρά. Δεν έπαιρνα χαρά από τα παιδιά μου. Τα λεφτά δε φέρνουν ευτυχία!», είπε ο κατηγορούμενος.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, λέγοντας πως σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, δεν ήταν τοξικοεξαρτημένος. «Ο ιατροδικαστής λέει ότι ενδέχεται να είχε θολώσει. Αλλά είχε συνείδηση του άδικου της πράξης του. Ο ίδιος έλεγε ότι ήθελε να πάει φυλακή, να καταδικαστεί όπως κατηγορείται», τόνισε η εισαγγελέας, πρόταση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.