Ένα 11χρονο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά από επίθεση πίτμπουλ στην Αρτέμιδα, το απόγευμα της Πέμπτης (26/10), με τις λεπτομέρειες του περιστατικού να σοκάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το παιδί έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στην περιοχή, όταν το σκυλί τού επιτέθηκε, τον πέταξε από το ποδήλατο και άρχισε να τον δαγκώνει στο κεφάλι, στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο 11χρονος έκανε τον λιπόθυμο για να γλιτώσει από το πίτμπουλ στην Αρτέμιδα

Όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, το 11χρονο παιδί, για να γλιτώσει από τη μανία του σκύλου, έκανε τον λιπόθυμο, καθώς το σκυλί στη δεύτερη επίθεση που πραγματοποίησε τον μύρισε και σηκώθηκε και έφυγε.

Το τραυματισμένο αγόρι νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και χειρουργήθηκε, με τη ζωή του να μη βρίσκεται, ευτυχώς, πλέον σε κίνδυνο. Ήταν τέτοια η επίθεση που πραγματοποίησε το πίτμπουλ εναντίον του παιδιού, που βρέθηκε ένα δόντι στο κρανίο του 11χρονου.

Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας - Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε ότι του ανήκει ο σκύλος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ αρνήθηκε ότι του ανήκει ο σκύλος και τόνισε ότι είναι με τα άλλα αδέσποτα στη γειτονιά. Το σκυλί βρισκόταν έξω από το σπίτι και επιτέθηκε στο παιδί, που έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Η Αστυνομία θα διερευνήσει το περιστατικό, δηλαδή αν ο σκύλος έφυγε από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ή αν όντως είναι αδέσποτο, καθώς ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση.