Ένας 47χρονος πατέρας τριών παιδιών από τη Θεσσαλονίκη έστελνε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στην ανήλικη κόρη του, ισχυριζόμενος ότι «πρωταγωνίστρια» ήταν η μητέρα της και πρώην σύζυγός του, χρησιμοποιώντας μάλιστα σε βάρος της χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Η 36χρονη γυναίκα μίλησε στο Mega για τις δυσκολίες που προκαλούσε τόσο σε εκείνη όσο και στα τρία παιδιά τους ο 47χρονος εδώ και αρκετά χρόνια. «Ήταν αυτός ο άνθρωπος για εμένα ένας εφιάλτης στη ζωή μου. Και για εμένα και για τα παιδιά», είπε.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή ο 50χρονος που έστελνε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στην κόρη του με την "εκδιδόμενη" μητέρα της

«Η μάνα σας είναι πόρνη και το σπίτι σας οίκος ανοχής»

«Έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι και τους έλεγε η μάνα σας είναι π** γ***, το σπίτι σας είναι οίκος ανοχής και είναι ανίκανη να σας συντηρήσει» πρόσθεσε.

Η 36χρονη μητέρα είχε γυρίσει στο σπίτι της μετά τη δουλειά. Είδε την ανήλικη κόρη της να κλαίει και, όταν τη ρώτησε τι συνέβη, εκείνη δεν έβρισκε τις λέξεις για να το περιγράψει. Τότε πήρε το κινητό το κοριτσιού στα χέρια της και είδε πως ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είχε στείλει βίντεο πορνό και ισχυριζόταν πως φαινόταν η 36χρονη μητέρα.

«Λέω "γιατί κλαις κορίτσι μου;'" Μου λέει "δες τι έστειλε ο μπαμπάς", δεν ήθελε να μου δείξει το βίντεο. Ήταν ένα πορνό υλικό με μία γυναίκα που δεν ήμουν εγώ, μόνο η δικιά μου η φωνή, και πολλούς άντρες».

Το βίντεο ερωτικού περιεχομένου και η «μονταζιέρα» του 47χρονου

Η 36χρονη «πάγωσε», καθώς άκουγε τη δική της φωνή, ενώ έβλεπε μία άλλη γυναίκα κι κατάλαβε πως είχε «χρησιμοποιηθεί» σε επεξεργασμένο βίντεο ερωτικού περιεχομένου από τον πρώην σύζυγό της για να την εκδικηθεί, όπως λέει, και να στρέψει τα παιδιά τους εναντίον της.

«Ό,τι και να κάνει είναι από εκδίκηση, γιατί πήρα εξ ολοκλήρου την γονική μέριμνα», είπε, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο κακοποιητικό που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. «Με χτυπούσε, είχαμε φτάσει και στο νοσοκομείο με μώλωπες και ράμματα».

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που, ενώ του έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων του λόγω προηγούμενων κακοποιητικών συμπεριφορών, συνεχίζει να παρενοχλεί αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο», ανέφερε ο Αντώνης Καραγιάννης, δικηγόρος της καταγγέλουσας.

Και ενώ στο παρελθόν ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών για όσα τον κατηγορεί η 36χρονη, η γυναίκα αυτή συνεχίζει να υποφέρει μέχρι και σήμερα. «Πάλι καλά λέω που είμαι ζωντανή από αυτόν τον άνθρωπο», είπε.

Ο 47χρονος, που καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης για συκοφαντική δυσφήμιση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του παιδιού του, αρνείται κάθε κατηγορία.

Η αποστολή των βίντεο μέσω ψεύτικου προφίλ

Μιλώντας στο Mega, ο δικηγόρος της 36χρονης ανέφερε ότι ο 47χρονος χρησιμοποιούσε τα social media για να στείλει τα ακατάλληλα βίντεο στο παιδί του.

«Όταν το κοριτσάκι λάμβανε τα μηνύματα στο κινητό του, πίστευε ότι αποστολέας ήταν ένα άλλο ανήλικο παιδί, ενώ ήταν ο πατέρας του. Έχει σχεδιάσει ένα έγκλημα βήμα προς βήμα και το εκτελεί προς το ανήλικο παιδί του», δήλωσε.

«Ο άνθρωπος αυτός έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σωματικές βλάβες, απειλές, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σε αυτό το σπίτι έχουν συμβεί τρομερά πράγματα. Χτυπούσε τη μητέρα στην καισαρική τομή ύστερα από τον τοκετό, υπήρχε διείσδυση δαχτύλου στον πρωκτό του αγοριού κατά τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσης. Παρ' όλα αυτά, ο άνθρωπος αυτός φυλακίστηκε και δεν έχει σωφρονιστεί», κατέληξε ο δικηγόρος.