Παραλίγο φονικό στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς δύο αδέλφια μάλωσαν για περιουσιακές διαφορές, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να αρχίσει τους πυροβολισμούς. Τα αίματα μεταξύ των δύο αδελφών στο Ηράκλειο άναψαν όταν η διαφωνία τους για τον δρόμο έξω από τις περιουσίες τους έγινε τσακωμός.

Η συνέχεια στην ενδοοικογενειακή κόντρα στο Ηράκλειο δόθηκε με ένα νέο επεισόδιο στο οποίο κλήθηκαν οι Αρχές, σύμφωνα με το Creta24.

Μάλιστα, η καταγγελία που έγινε από τον ένα αδερφό ανέφερε ότι ο άλλος αδερφός χρησιμοποίησε και καραμπίνα, πατώντας τη σκανδάλη δύο φορές, κάτι που ερευνάται ως προς την εγκυρότητά του.

Πώς έφτασαν στους πυροβολισμούς τα δύο αδέλφια από το Ηράκλειο

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 54 και 63 ετών, μαλώνουν για την ιδιοκτησία ενός δρόμου. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει ότι ο δρόμος είναι δικός του και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στη Δικαιοσύνη.

Το δυσάρεστο είναι ότι τα σπίτια των δύο συγγενών είναι κοντά το ένα στο άλλο και το μήλον της Έριδος είναι ο δρόμος που είναι κοντά και στις δύο περιουσίες.

Χθες το απόγευμα αστυνομικοί τους γραφείου αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκαν από τον έναν από τους δύο συγγενείς.

Διαβάστε επίσης: Ηράκλειο: Φωτιά σε σπίτι "αποκάλυψε" σφαίρες - Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα από τις εκρήξεις

Τον απείλησε με την καραμπίνα και πάτησε τη σκανδάλη

Ο καταγγέλλων, συγκεκριμένα ο 54χρονος, ισχυρίστηκε ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός του τον απείλησε, τον εξύβρισε και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και πήρε την καραμπίνα, πατώντας τη σκανδάλη.

Ο 60χρονος, από την πλευρά του, φέρεται είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και απλώς μπήκε στο σπίτι του. Καθάρισε την καραμπίνα, για την οποία μάλιστα έχε άδεια, καθώς είναι κυνηγός. Είπε ακόμη ότι ο 54χρονος ήταν αυτός που τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Η κατάληξη ήταν τα αδέρφια να αλληλομηνυθούν και να συλληφθούν και οι δύο.