Μπήκε στο πειρασμό και το μετάνιωσε πικρά λέει η καθαρίστρια που συνελήφθη να κλέβει ρούχα από επώνυμα καταστήματα. Η καθαρίστρια εργαζόταν ως μέλος συνεργείου καθαρισμού και όπως ομολόγησε έκλεβε τις ώρες που δεν την έβλεπε κανείς. Πρόκειται για τη μία από τις 4 καθαρίστριες που καταδικάστηκαν και η οποία μιλάει στο Live News.

Η συγκεκριμένη καθαρίστρια έμεινε στη φυλακή για 10 μήνες. Αποφασίζει να μιλήσει για πρώτη φορά στο Live News και στον Άγγελο Λαμπίδη, για να περιγράψει τα γεγονότα από τη δική της οπτική γωνία.

Η 55χρονη δηλώνει μετανιωμένη και ζητάει συγγνώμη τόσο από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, όσο και από τους στενούς συγγενείς της, που πίκρανε.

 «Ειλικρινά μετανιώνω» λέει η καθαρίστρια

H παράνομη δράση της ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021. Όταν η ίδια όπως μας λέει, άρχισε να παρασύρεται. «Γι’ αυτό άρχισα. Είδα τις άλλες και άρχισα να παίρνω και εγώ».

Η μία κλοπή φέρνει την άλλη και από ένα σημείο και μετά, οι 4 καθαρίστριες δείχνουν να πιστεύουν πως τα όσα κάνουν δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν. «Οι άλλες παίρνανε ρούχα. Η ανάγκη, ο διάβολος μπέρδεψε το μυαλό μου, δεν ξέρω» αναφέρει.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε οδηγό μοτοσικλέτας (Εικόνες - Βίντεο)

Οι 4 καθαρίστριες αφαιρούν ρούχα, faux bijoux, είδη σπιτιού και διακοσμητικά συνολικής αξίας 159.000 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία, μέσα σε κάτι λιγότερο από 5 μήνες. «Δεν παίρνανε κάθε μέρα τα κορίτσια αλλά όταν είχαν ευκαιρία», δηλώνει στο live news.

Οι έρευνες και η ανάλυση εικόνων από κάμερες ασφαλείας οδηγούν τους αστυνομικούς στα ίχνη της.  «Εμείς καθαρίζαμε και το βράδυ φεύγαμε με το αμάξι μας».

Τα κλοπιμαία βρίσκονται στην ταράτσα του σπιτιού της και αυτό δεν της αφήνει πολλά περιθώρια να αρνηθεί τις κατηγορίες.

 «Μεγάλο το σοκ μέσα στις φυλακές»

Οι άλλες 3 καθαρίστριες παραμένουν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους, όμως εκείνη οδηγείται στη φυλακή.  «Όταν μπήκα στη φυλακή, οι τρεις πρώτες μέρες ήταν σοκ. δεν καταλάβαινα. Ήταν πολύ βρώμικα, με κατσαρίδες…».

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι 4 καθαρίστριες έκλεψαν από τα Zara ρούχα αξίας 79.000 ευρώ, από τα Zara Home διακοσμητικά και είδη σπιτιού συνολικής αξίας 29.000 ευρώ, από τα Stradivarius μπουφάν, φούστες και μπλούζες 24.000 ευρώ από το κατάστημα της Oysho εμπορεύματα 16.157 ευρώ και από το Massimo Dutti ρούχα, κολόνιες ακόμα και κρεμάστρες αξίας 11.579 ευρώ.

 «Δεν είχα σκοπό να τα πουλήσω»

Μόλις χθες η 55χρονη αποφυλακίστηκε και πλέον περιμένει το εφετείο. Αισιοδοξεί ότι τα δύσκολα έχουν περάσει και υπόσχεται πως στο εξής δεν θα απασχολήσει με τις πράξεις και τη συμπεριφορά της.