Πιάστηκαν από… την κάμερα οι δράστες που διέρρηξαν κατάστημα στο Κερατσίνι, με το βίντεο να τους δείχνει να κλέβουν… παγωτά.

Το βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας κατέγραψε τους δράστες, που μάλλον είχαν και… λιγούρες, την ώρα της ληστείας, οι οποίοι έβαλαν χέρι και στα παγωτά του καταστήματος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος ήταν τοποθετημένα δύο ψυγεία παγωτού. Οι δράστες στοχευμένα κινήθηκαν προς τα παγωτά και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις άνοιξαν τα λουκέτα που είχε βάλει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στα ψυγεία.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ληστείας, όπως φαίνεται στο βίντεο, περνάει από το σημείο ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να σκύψουν ώστε να μη γίνουν ορατοί.

 «Ένα κατοστάρικο ζημιά για να πάρουν 5 ευρώ. Μπήκαν δύο τύποι μέσα, ξήλωσαν τα ψυγεία, τους μεντεσέδες, έσπασαν ένα τζάμι για να πάρουν 5 γλυκά και χαλάσανε και την κάμερα που έχει 22 ευρώ. Έγινε 05:21 τα ξημερώματα. Το μαγαζί ανοίξει 7 η ώρα το πρωί και με ενημέρωσε ο πρωινός υπάλληλος. Είδαμε τις κάμερες και φαίνονται όλα πεντακάθαρα. Δεν μπήκε στη διαδικασία διάρρηξης πόρτας, λουκέτα, συναγερμούς κι όλα, γιατί το μαγαζί είναι φρούριο. Το βρήκε έξω αυτό. Την πόρτα του ψυγείου στράβωσε», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο MEGA.