Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο οποίο φαίνεται κατατί ο τρόπος με τον οποίο η ΕΛΑΣ μπλόκαρε τους 21 ακροδεξιούς Ιταλούς που έφτασαν το βράδυ της Τρίτης, 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση ακροδεξιών οργανώσεων. 

«Ελ. Βενιζέλος»: Πώς συνέλαβε τους 21 ακροδεξιούς Ιταλούς η ΕΛΑΣ

Την πληροφορία για την άφιξη 21 ακροδεξιών Ιταλών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Τρίτης, 31 Οκτωβρίου, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση ακροδεξιών οργανώσεων, εκμεταλλεύτηκε η ΕΛΑΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, ως εκ τούτου οι ελληνικές Αρχές έκαναν αίτημα προκειμένου να ενημερωθουν για τυχόν επικίνδυνες αφίξεις. Αυτό συνέβη, όταν μαθεύτηκε ότι 21 ακροδεξιοί Ιταλοί θα έφταναν στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης. 



Η Ελληνική Αστυνομία έδρασε άμεσα και με την άφιξή τους στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου κρατούνται, προκειμένου να κινηθεί σε βάρος τους η διαδικασία της διοικητικής απέλασης για λόγους εθνικής ασφάλειας.