Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, για την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ξεκινάει να μαθαίνει πολλά πράγματα και να ενημερώνεται, μας είπε γενικά ότι στηρίζει τις διοικήσεις των νοσοκομείων και δεν συμφωνούσε με το νομοσχέδιο που περνούσε χθες όσον αφορά την κρίση για διοικητές σε κάθε νοσοκομείο και μας είπε επιπλέον ότι πρέπει να πάρουμε προσωπικό στα νοσοκομεία.

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης για επίσκεψη στο «Γεννηματάς»: Τα νοσοκομεία καταρρέουν- Είμαστε 1000% δίπλα στους εργαζόμενους (Βίντεο)

Στην ερώτησή μου ότι και η δική σας παράταξη είχε πει για 900 θέσεις έφυγε και δεν τις προκήρυξε, δεν πήραμε απάντηση. Συζητήσαμε για την ελλείψεις στα νοσοκομεία, είπαμε ότι πρέπει να τρέξουμε όσον αφορά τις κρίσεις για τα προσωπικό, τον εξοπλισμό και γενικά ότι πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία και βέβαια συμφωνήσαμε ότι η υγεία δεν έχει κόμματα, όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Στο θέμα της αξιολόγησης μου είπε «εγώ συμφωνώ με την αξιολόγηση» και του είπα «μα εσείς δεν το ψηφίσατε πως συμφωνείτε; Ίσως δεν σας έχει ενημερώσει η παράταξή σας ότι δεν έχει ψηφίσει την αξιολόγηση», εκεί λίγο κοντραριστήκαμε αλλά πήγαμε παρακάτω», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.


Ματίνα Παγώνη: Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια αμεσότητα με τον κόσμο

«Ο κ. Κασσελάκης έχει μια αμεσότητα με τον κόσμο, είναι χάρισμα στον καθένα να έχει αυτή την αμεσότητα. Έβγαλε πάρα πολλές φωτογραφίες, είχε μεγάλη επικοινωνία», πρόσθεσε.

«Του είπα στο προαύλιο «δεν σηκώνεσαι να φύγεις γιατί θα χάσω τους ψήφους της ΝΔ;». (γέλια) Δεν κρύφτηκα, το είπα μπροστά σε όλους και μου είπε ότι «σε 15 μέρες θα ξανάρθω», σημείωσε ακόμα η Ματίνα Παγώνη.

Αναφορικά με την πρόθεση του κ. Τάιλερ να βοηθήσει στο ΕΣΥ, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Με ρώτησε ποιος είναι ο τρόπος που μπορεί να έρθει να βοηθήσει και είπαμε. Δεν είναι κακό να έρθει να βοηθήσει, αλίμονο! Θα μπορούσε να έρθει να βοηθήσει. Είπαμε ότι αφού έχει πρόθεση να βοηθήσει γιατί να μην έρθει. Θα μπορούσε να έρθει να βοηθήσει και όχι μόνο ο Τάιλερ οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει υπάρχουν τρόποι να βοηθήσει. Μας είπε ο κ. Κασσελάκης ότι έχω πρόθεση η οικογένειά μου να βοηθήσει, μας το είπε σε όλους».

Ερωτηθείσα τι την κέρδισε στον κ. Κασσελάκη, απάντησε: «Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα καλό που μου έκανε εντύπωση ότι όταν σε πλησιάζει σε κοιτά κατευθείαν στα μάτια, αυτό είναι θετικό σε έναν άνθρωπο».