Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Εύβοια από το περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού του γνωστού πεπειραμένου ποδηλάτη Βαγγέλη Παπαδάκη στη Χαλκίδα.

Σοβαρός τραυματισμός ποδηλάτη στην Εύβοια: Τι συνέβη

Ο Βαγγέλης έκανε την εβδομαδιαία προπόνησή του το μεσημέρι της Παρασκευής 27/10/2023, την επόμενη δηλ. του Αγ. Δημητρίου, πραγματοποιώντας διαδρομή από το Μικροχώρι Καπανδριτίου, όπου και διαμένει, στη Χαλκίδα Εύβοιας.

Ξεκινώντας όμως από τη Χαλκίδα κατά τις 14:00 δεν επέστρεψε στο σπίτι του, με την οικογένειά του σύντομα να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά και να κινητοποιείται για τον εντοπισμό του.

Ο Βαγγέλης βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό στη διασταύρωση του Σχηματαρίου που στρίβει για Αγ. Γεωργίου προς το συνεργείο του Μάλλιου σε αυτή την τοποθεσία: https://goo.gl/maps/7BLERZgGPvVzo8Ug7, απ' όπου και τον παρέλαβε λίγη ώρα αργότερα το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει κατεπειγόντως στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ο ποδηλάτης

Σύμφωνα με το EVIMA, αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και δυσκολία να θυμηθεί και να αναγνωρίσει, με την οικογένειά του να ζητεί βοήθεια ψάχνοντας τυχόν μάρτυρες-γνώστες γύρω από το τι συνέβη.

Ειδικότερα, η οικογένειά του και οι φίλοι του αναζητούν μάρτυρες που μπορεί να είδαν την πτώση του Βαγγέλη ή την εμπλοκή κάποιου οχήματος που τον εγκατέλειψε τραυματισμένο.

Αν λοιπόν είδατε ή αντιληφθήκατε οτιδήποτε σχετικό στον συγκεκριμένο δρόμο για το χρονικό διάστημα 14:00-16:30 της Παρασκευής 27/10/2023 παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα με τους συγγενείς και φίλους του Βαγγέλη.

Την ημέρα εκείνη, 27/10/2023, φορούσε τα ρούχα της παραπάνω φωτογραφίας και οδηγούσε ένα αθλητικό ποδήλατο κούρσας.

Είναι πολύ προσεκτικός, πεπειραμένος ποδηλάτης και φορούσε το κράνος του.

Πηγή: EVIMA