Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τουρίστα στην Αίγινα να προσπαθεί να βγάλει selfie με ελάφι. Το ζώο όμως τον χτύπησε με τα κέρατα του και ο 42χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με… σπασμένα πλευρά.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο Gian Carlo Triacca, στο Caters News Service για το περιστατικό που σημειώθηκε με το ελάφι, καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του, Erika έκαναν διακοπές στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι από το Μεξικό, απολάμβανε την ποικιλόμορφη πανίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, όταν εκτυλίχθηκε το ατυχές γεγονός. Η περιοχή, πλούσια σε άγρια ζωή, έδωσε στο ζευγάρι την ευκαιρία να παρατηρήσει και να αλληλεπιδράσει με διάφορα ζώα, όπως παγώνια και ελάφια, τα οποία έμοιαζαν ήμερα και προσιτά.

Στο βίντεο, βλέπουμε τον Triacca να προσπαθεί να απαθανατίσει μια στιγμή με ένα ελάφι.

Δείτε το βίντεο:


Ανακαλώντας το περιστατικό στην Caters News Service, ο Triacca ισχυρίστηκε ότι ενώ ήταν επικεντρωμένος στο μικρότερο ελάφι, ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι του επιτέθηκε απροσδόκητα από πίσω. Η σύγκρουση ήταν ξαφνική και ισχυρή, με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά πλευρά.