«Μυστήριο» παραμένουν οι συνθήκες θανάτου της 23χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο του σπιτιού που έμενε, σε πολυκατοικία κοντά στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα.

Πάτρα: Ακαριαίος ο θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας

Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος. Η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τον τόπο καταγωγής της, την Πτολεμαΐδα με την τοπική κοινωνία να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν συντετριμμένοι από το αναπάντεχο κακό.

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον θάνατο της φοιτήτριας στην Πάτρα

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, για να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για δυστύχημα, εγκληματική ενέργεια ακόμα και αυτοκτονία. Για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την 23χρονη αντίκρισαν γείτονες της στην Πάτρα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, χωρίς τις αισθήσεις της.

Ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, όπως και κινητή μονάδα με γιατρό και διασώστες προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η άτυχη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί η Αστυνομία.