«Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη», φέρεται να είπε ο 33χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το τροχαίο με θύμα ένα βρέφος 4 μηνών στον Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό έπεσε στο οδόστρωμα, όταν η μηχανή του 33χρονου παρέσυρε τον παππού του, που το κρατούσε στα χέρια του.

Στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Επανέλαβε πως ο 54χρονος παππούς του βρέφους πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος και ότι εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος.

Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν στην ανάκριση βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού.

Ο 33χρονος φέρεται, επίσης, να διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε πως έκανε προσπέραση και από τους δικαστές ζητήθηκε να παρουσιαστεί βίντεο από κάμερες πριν ο 33χρονος φτάσει στην οδό Αντωνοπούλου.

*Διαβάστε εδώ: Βόλος - Σπαρακτικό αντίο από τη γιαγιά του βρέφους: “Μας πήρε το αγγελούδι μας”

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει το τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου 4/11.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του gegonota.news, ο 54χρονος παππούς προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας στην αγκαλιά του το 4 μηνών εγγονάκι του και κοντοστάθηκε για λίγο. Λιγό μετά, η μηχανή που οδηγούσε ο 33χρονος παρέσυρε και τους δύο.

Το μωρό έφυγε από την αγκαλιά του παππού και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.