«Στο μικρό μου παιδί, ηλικίας 8 ετών, ο γυμναστής κατέβασε την μπλούζα, ενώ η 13χρονη αδερφή της είπε ότι τη γαργαλούσε», ανέφερε ο πατέρας, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση του 30χρονου γυμναστή, ο οποίος απολογείται την Πέμπτη 9/11, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή.

Ο πατέρας,που είναι από τους βασικούς καταγγέλλοντες γονείς στο σχολείο του Ασπροπύργου, είπε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της «από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε».

«Έχω δύο κορίτσια στο σχολείο, το περιστατικό αφορά την 8χρονη, ενώ η 13χρονη κόρη μου μίλησε για γαργάλημα κάτω από το στήθος, χωρίς να αναφερθεί σε γεννητικά όργανα», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Ακόμα, σύμφωνα με τον πατέρα, η 13χρονη κόρη του ανέφερε ότι ο γυμναστής έλεγε στα παιδιά να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, εάν οι γονείς τους είναι χωρισμένοι, «γιατί μπορεί να βάλουν μέσα στις τσάντες τους ναρκωτικά».

*Διαβάστε εδώ: Ασπρόπυργος: ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας για τον γυμναστή που φέρεται να παρενόχλησε μαθητές Δημοτικού


Σε εξέλιξη ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας

Οι ένορκες καταθέσεις είναι ήδη εννέα από γονείς παιδιών που περιγράφουν θωπείες σε σημεία που μπορεί να χαρακτηριστούν ως απόκρυφα.

«Η ιστορία ξεκίνησε γύρω στις 28 Οκτωβρίου, αλλά μεσολαβούσε η παρέλαση και ενημερώσαμε την περασμένη Δευτέρα τον διευθυντή, ο οποίος το χειρίστηκε νομιμότατα», επισήμανε ο πατέρας των δύο μαθητριών.

Να σημειωθεί ότι ο γυμναστής είναι αναπληρωτής, που ήταν νέος στο σχολείο του Ασπροπύργου, ενώ, όπως είπε η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου, δεν έχει γίνει γνωστό εάν απομακρύνθηκε από προηγούμενο σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη είναι Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το υπουργείο Παιδείας.

Ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι πάσχει από σύνδρομο που υποκίνησε τη συμπεριφορά του.

*Πηγή: ΕΡΤ