Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Ελασσόνας, στη Λάρισα, όπου άγνωστοι εισέβαλαν σε επιχείρηση εστίασης, καταστρέφοντας τελείως το εσωτερικό της.

Λάρισα: Τι συνέβη

Όπως αναφέρει το τοπικό ενημερωτικό μέσο ekdosi.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα (6/11), με τους κατοίκους της περιοχής της Ελασσόνας, στη Λάρισανα έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο θέαμα, καθώς η επιχείρηση είχε καταστραφεί  ολοσχερώς, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες, θυμίζοντας βομβαρδισμένο τοπίο.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου που μίλησε στο ίδιο μέσο, οι ενοικιαστές επειδή δεν είχαν ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά την καταβολή του ενοικίου, τους ζήτησε να αποχωρήσουν, και να αφήσουν ελεύθερο τον χώρο.

Μάλιστα, είχαν έρθει οι σημερινοί ιδιοκτήτες της επιχείρησης σε επαφή με ενδιαφερόμενο να αγοράσει την επιχείρηση τους καταβάλλοντας το ποσό που συμφώνησαν, με το οποίο θα μπορούσαν να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Λάρισα: Έσπασαν μέχρι και τα αντικείμενα της τουαλέτας

Την ιδιοκτήτρια του χώρου όμως, σήμερα την περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, αφού προσερχόμενη στην ιδιοκτησία της, είδε την επιχείρηση κατεστραμμένη, βανδαλισμένη.

Εκείνο που προξενεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι η επιχείρηση βρίσκεται δίπλα από το Αστυνομικό τμήμα και παρ' όλα αυτά δεν έγινε τίποτα αντιληπτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οπως φαίνονται στις εικόνες του ekdosi.gr, οι άγνωστοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο, κατέστρεψαν τα πάντα, τους μαρμάρινους πάγκους, τα αντικείμενα της τουαλέτας και της κουζίνας.

Φωτογραφίες: ekdosi.gr