Η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου αποδείχθηκε τελικά ότι  έφυγε γιατί τη σκότωσαν και τη βασάνισαν. Δεν ήταν ούτε από πνευμονικό οίδημα, ούτε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις, σύμφωνα με το Star.

Για τον θάνατό της Φαίης, κατηγορείται εκείνη που δήλωσε πρώτη την εξαφάνισή της, η μητέρα της, όπως και η αδελφή της, η οποία κατηγορείται επίσης για τον θάνατό της, όπως και η σπιτονοικοκυρά της.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Αποκαλύψεις-σοκ για τα βασανιστήρια που υπέστη πριν δολοφονηθεί - Η μαρτυρία ενός εκ των τριών παιδιών της

Μόνο ο πατέρας της φώναζε από το 2021 πως το παιδί του δεν έφυγε από παθολογικά αίτια. Δύο χρόνια μετά δικαιώθηκε, αλλά κυρίως δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού του.

Πατέρας Φαίης Μπακογιώργου: Ο Θεός λυπήθηκε κι εμένα

Ο πατέρας της 23χρονης μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι δικαιωμένος .Μετά από δυο χρόνια ο Θεός λυπήθηκε το παιδάκι μου και εμένα και οι ένοχοι θα μπουν στη φυλακή. Το παιδί μου, μου σκοτώσανε ό,τι είχα και δεν είχα. Αλλά δικαιώθηκα. Και εγώ και αυτό».

Στις 8 Οκτωβρίου του 2021, μια μέρα μετά την εξαφάνισή της, η Φαίη είχε βρεθεί νεκρή στο πεζοδρόμιο της οδού Τύχης 3 στην Αθήνα. Το άψυχο κορμί της ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα. Πάνω της δεν είχε προσωπικά αντικείμενα όμως και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Κανένα στοιχείο, κανένα αποτύπωμα. Η πρώτη εικόνα μιλούσε για παθολογικά αίτια, όμως η ηλικία της δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει. Το Ανθρωποκτονιών σύστησε ειδική ομάδα. Δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει και τελικά ...βρήκε !.