Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε το περασμένο βράδυ κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου στο Αγρίνιο. Ένας ακροβάτης έχασε την ισορροπία του ενώ πραγματοποιούσε την παράστασή του και έπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου 5 μέτρων.

Ο 44χρονος ακροβάτης από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ από την πτώση του φέρει μόνο θλαστικά τραύματα. Παραμένει όμως στο νοσοκομείο, καθώς του χορηγείται ενδοφλέβιο παυσίπονο και αναμένεται τις επόμενες ώρες να πάρει εξιτήριο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του τσίρκου μίλησε στον Alpha και αποκάλυψε πώς συνέβη το ατύχημα. Όπως ανέφερε ο Σάκης Πετρόπουλος, το ατύχημα σημειώθηκε διότι ο 44χρονος ακροβάτης προέβη σε ένα μεγάλο λάθος, καθώς δεν φόρεσε ποτέ τον προστατευτικό ιμάντα ως όφειλε.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος ακροβάτης που λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά είναι και ο ιδιοκτήτης του τσίρκου. Πρόκειται για έναν έμπειρο showman, καθώς βρίσκεται στο επάγγελμα για αρκετά χρόνια. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του.

Αγρίνιο: Πώς έγινε το ατύχημα με τον 44χρονο ακροβάτη

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο ίδιος προσπάθησε να πραγματοποιήσει ένα κάθισμα πάνω στην περιστρεφόμενη ρόδα κατά τη διάρκεια του οποίου επειδή δεν υπολόγισε σωστά τη φυγόκεντρο δύναμη γλίστρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

 

Με πληροφορίες από ALPHA