Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης ενοχλήθηκε με το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης Big Mouth του powergame.gr και έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση «ότι δεν είναι αυτός ο ξεχασιάρης τραγουδιστής», όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η ίδια η στήλη.

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, πράγματι, ο Νίκος Βέρτης έχει δίκιο, αφού, όπως αναφέρεται, ο Σταμάτης Γονίδης είναι «ο ξεχασιάρης τραγουδιστής που ‘’συνελήφθη’’ να μην έχει κόψει ένα…  ευτελές τιμολόγιο».

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη Big Mouth: Ο Νίκος Βέρτης είναι ο τραγουδιστής που "τσίμπησε" η Εφορία - Διαψεύδει η πλευρά του καλλιτέχνη

Ωστόσο, σύμφωνα με το Big Mouth, και ο Νίκος Βέρτης ελέγχεται από τις φορολογικές Αρχές για μια άλλη, μπορεί και δύο, σχετικά μεγάλες υποθέσεις.

Τι γράφει το Big Mouth

– Ενοχλήθηκε ο συμπαθής αοιδός Νίκος Βέρτης με το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης και έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση ότι δεν είναι αυτός ο ξεχασιάρης τραγουδιστής. Πράγματι, έχει δίκιο και μάλιστα βουνό, αφού μπέρδεψα τους αοιδούς. Συγκεκριμένα, εκείνους που ελέγχονται για τα πολλά με αυτούς που πιάστηκαν για κάτι ψιλά. Ενώπιον Θεού και αναγνωστών σπεύδω να διορθώσω το χθεσινό ολέθριο λάθος μου και να σας πω ότι όντως δεν είναι ο Βέρτης, αλλά ο Σταμάτης Γονίδης ο ξεχασιάρης τραγουδιστής που «συνελήφθη» να μην έχει κόψει ένα…  ευτελές τιμολόγιο. Μια και όμως τα μπέρδεψα, οφείλω να τα ξεμπερδέψω ολοκληρωτικά και να σας πω ότι ο Βέρτης ελέγχεται από τις φορολογικές Αρχές για μια άλλη, μπορεί και δύο, σχετικά μεγάλες υποθέσεις, που εύχομαι από καρδιάς να έχουν αίσια έκβαση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οφείλω, να παραδεχτώ το λάθος μου, αφού μέσα στη θολούρα μου μπέρδεψα τον έλεγχο (ή τους ελέγχους) του Βέρτη με το πρόστιμο του Γονίδη. Και όλα αυτά γιατί η πηγή μου τα είχε τσούξει λίγο παραπάνω στους Τσαλίκη – Μενιδιάτη, που έχουν στήσει μπουζούκια Τρίτη βράδυ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι για τους επόμενους δύο μήνες να μάθω απέξω τους στίχους του τραγουδιού «Συγγνώμη» του Βέρτη και να τους σιγοτραγουδώ, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του ολέθριου λάθους μου: «Έχω μέσα μου πολλά παράπονα από σένα. Όσα τ’ άστρα του ουρανού κι ακόμα πιο πολλά. Τι να πρωτοθυμηθώ, σε ποιον πόνο να σταθώ. Πώς να σώσω μια ζωή που πήγε στα χαμένα. Δεν φτάνει μια συγγνώμη πίσω να ξαναρθείς. Κομμάτια η καρδιά μου, να τα ενώσεις δεν μπορείς. Δεν φτάνει μια συγγνώμη όσο και να πονάς. Κλείσαν’ για σένα όλοι οι δρόμοι, στην αγκαλιά μου δεν γυρνάς. Έχω μέσα μου πολλά παράπονα από σένα. Έχουν τόσα μαζευτεί, που θέλω να σ’ τα πω. Μα τα βράδια με ξυπνάς, μες στα όνειρα γυρνάς. Και συγγνώμη μου ζητάς με μάτια δακρυσμένα. Δεν φτάνει μια συγγνώμη πίσω να ξαναρθείς. Κομμάτια η καρδιά μου, να τα ενώσεις δεν μπορείς. Δεν φτάνει μια συγγνώμη όσο και να πονάς. Κλείσαν’ για σένα όλοι οι δρόμοι, στην αγκαλιά μου δεν γυρνάς».