Μόνο τα δικαστήρια μπορούν να δώσουν λύση γύρω από το ζήτημα της αμύθητης περιουσίας του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα και της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ του γιου του, Γιάννη, και της χήρας του, Μαρίας Καρρά. Την ώρα που ο έτερος γιος, Φρέντι, έχει αποτραβηχτεί πλήρως από αυτόν τον κυκεώνα δικαστικών εγγράφων και συγκρούσεων, η «κουβέντα» μεταξύ των δύο έχει εμβαθύνει στις... λεπτομέρειες των περιουσιακών στοιχείων. Μόνο που αυτές οι λεπτομέρειες έχουν πολλούς κυλίνδρους, πολλά άλογα και βεβαίως ακόμη περισσότερα κυβικά!

Ο λόγος για δύο φανταστικά υπερ-αυτοκίνητα, τα οποία γίνεται... προσπάθεια να διαπιστωθεί σε ποια εταιρεία ή -τέλος πάντως- σε ποιον ιδιώτη ανήκουν, σε ποιον χρεώνονται και ποιος είναι αυτός που τα βγάζει στο σφυρί! Πρόκειται για μία Ferrari Portofino και μία Bentley Bentayga, τα οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», έχουν βγει προς πώληση. Ενδεχομένως από εταιρεία την οποία διευθύνει η Μαρία Καρρά ή εν πάση περιπτώσει από την ίδια την τελευταία σύντροφο του πασίγνωστου εκδότη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαρία Καρρά απολαμβάνει την... ησυχία της στη Νίκαια της Γαλλίας, σε ένα από τα δεκάδες σπίτια που φέρεται να είχε αγοράσει ο Γιώργος Τράγκας.

Πέραν από τις όποιες εξελίξεις προκύψουν αναφορικά με τη διαμάχη των δύο πλευρών και τις αναζητήσεις των ελληνικών ελεγκτικών Αρχών, στη μέση βρίσκονται και αυτά τα δύο αυτοκίνητα και το πωλητήριό τους. Για τη Ferrari μάλιστα ζητούνται 220.000 ευρώ, ενώ για την Bentley... μόλις 200.000 ευρώ. Το πρώτο όχημα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο στο Μονακό και το δεύτερο όχημα στην Κυανή Ακτή. Το δημοσίευμα, πάντως, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όσον αφορά στο... στυλ της Μαρίας Καρρά, η χήρα του Γιώργου Τράγκα φέρεται να προτιμούσε να οδηγεί πολύ περισσότερο την Bentley, παρά τη Ferrari των 4.000 κυβικών.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime