Τον πρώην σύζυγο της, Αλέξη Κούγια, ευχαρίστησε δημόσια η Εύη Βατίδου, λίγη ώρα αφότου αφέθηκε ελεύθερη από τις αρχές χωρίς περιοριστικούς όρους για το συμβάν με τη μηχανή που σημειώθηκε στη Γλυφάδα, το περασμένο Σάββατο.

“Ευχαριστώ δημόσια τον πρώην σύζυγο μου. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι άνθρωποι που πραγματικά βοηθάνε τον άλλον”, είπε αρχικά η Εύη Βατίδου, αναφερόμενη στον Αλέξη Κούγια. Και συνέχισε: “Κρατήθηκα παραπάνω από όσο πίστευα κι εγώ. Η Αστυνομία ήταν άψογη απέναντι μου. Πιστεύω πάντα στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης”, ανέφερε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Περιγράφοντας όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, στη Γλυφάδα, είπε χαρακτηριστικά ότι ο οδηγός της μηχανής “βρέθηκε στο παράθυρο, στο τζάμι μου και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μου κατέστρεψε τον καθρέφτη. Ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και αναρωτιέμαι πώς βρέθηκε εκεί. Έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να πάρω τον αριθμό της μηχανής του. Ακόμα αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη όλο αυτό. Δεν με ενδιαφέρει τι επικαλέστηκε αυτός ο κύριος… Για να μην τραυματίσω την κυρία, έστριψα λοξά στο οικόπεδο, για να αποφύγω τη μηχανή”.