Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις εκφράζονται από την πλευρά της Εύης Βατίδου και εκείνη του οδηγού της μηχανής, οι οποίες εμπλέκονται στο ατύχημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα. Ο 59χρονος οδηγός τόνισε, μιλώντας στο «Live News», ότι η Εύη Βατίδου, η οποία στην υπόθεση το νήμα της οποίας πιάστηκε το πρωί της Κυριακής, 13 Νοεμβρίου, όταν υποβλήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν, έχει για εκπρόσωπο τον Αλέξη Κούγια, αντέδρασε άσχημα αφού παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, ενώ η τελευταία, πως έγινε αποδέκτης βίαιης συμπεριφοράς από τον 59χρονο οδηγό. 



Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και το πρώην μοντέλο στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Γλυφάδα: «Η μηχανή μου βρέθηκε κάτω από το τζιπ της, το χέρι της συντρόφου μου έχει διαληθεί»

«Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ», είπε αρχικά. Και συνέχισε: «Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και τη μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ.



Η σύντροφός μου έχει σπάσει χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει, αλλά δεν την αναγνώρισα». 



Ο δικηγόρος του οδηγού τόνισε στο «Live News» ότι η μηχανή βρίσκεται στο γκαράζ του ιδιοκτήτη και είναι στη διάθεση των αρχών.

Εύη Βατίδου: Μου έσπασε τον καθρέφτη και ανέβηκε γρήγορα στη μηχανή

Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου υποστηρίζει ότι δεν εμβόλισε τη μηχανή. «Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου μια αυτό που θέλω να πως είναι πως ότι λέμε πρέπει να το αποδεικνύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια και τους αστυνομικούς. Εγώ πιστεύω στη Δικαιοσύνη. Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τον έχουν δει να κατεβαίνει με κράνος», είπε αρχικά.



«Ήρθε από το παράθυρο. Ευτυχώς δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει. Εγώ του έλεγα “ποιος είναι;”. Ξαφνικά με βιαιότητα μου σπάει τον καθρέπτη και τότε ανεβαίνει γρηγορά στη μηχανή και φεύγει και εγώ τον ακολουθώ. Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι. Την αστυνομία την είχα καλέσει πάνω από 16 φορές. Κάλεσα τον Αλέξη και μετά το γιο μου, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο. Πρώτα ήρθε το ΕΚΑΒ. Εγώ βγήκα κατευθείαν να δω εάν είναι καλά η γυναίκα. Εκείνος συνέχιζε να λέει τα δικά του», κατέληξε η Εύη Βατίδου.