Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της Λάρισας. Ένας 17χρονος μαθητής που τραυμάτισε συνομήλικό του στον αύλειο χώρο, του 4ου Λυκείου.

Ο 17χρονος δράστης αρνήθηκε την κατηγορία, όπως επίσης και την ύπαρξη μαχαιριού, δηλώνοντας ότι πήγε στο ραντεβού με τον συνομήλικό του προκειμένου να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις έπειτα από καβγά τους τις προηγούμενες ημέρες, επειδή ο 17χρονος παθών δήλωσε ακόλουθος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης κοπέλας προκαλώντας την αντίδραση του κατηγορουμένου. Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή.

Λάρισα: Βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι του 17χρονου


Τα δύο παιδιά βρέθηκαν προχθές βράδυ στην αυλή του Λυκείου αλλά κάτω από συνθήκες που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ο δράστης, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του θύματος, τον χτύπησε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας ένα βαθύ τραύμα στο πόδι του και ειδικότερα στην περιοχή του πάνω μέρους του αριστερού οπίσθιου μηριαίου.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου απαιτήθηκε από τους γιατρούς να χρησιμοποιηθούν ράμματα για να επουλώσουν το τραύμα, ενώ καθώς είχε γυρισμένη την πλάτη στον δράστη δεν γνωρίζει εάν τον τραυμάτισε με μαχαίρι ή με κατσαβίδι ή με κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μετά την καταγγελία του συμβάντος στην ΕΛ.ΑΣ., ενώ μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο.