Καμία πληροφορία δεν υπάρχει εδώ και 16 μέρες για τον 29χρονο Άγγελο, ο οποίος εξαφανίστηκε από το Βαρθολομιό Ηλείας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του patrisnews.gr, η οικογένειά του νυχθημερόν ζει με την αγωνία και προσεύχεται για να βρεθεί ο δικός της άνθρωπος.

Πίσω στο σπίτι, ο 9χρονος γιος του τον περιμένει να γυρίσει.

Ο 29χρονος Άγγελος Αμντίου εξαφανίστηκε ξαφνικά από την περιοχή του Βαρθολομιού, το πρωινό της Κυριακής 29 Οκτωβρίου.

*Διαβάστε εδώ: Ηλεία: Συναγερμός για εξαφάνιση 29χρονου από το Βαρθολομιό


«Ο γιος του ρωτάει "πού είναι ο μπαμπάς"»

«Μέχρι και σήμερα, τόσες ημέρες μετά δεν έχουμε κανένα νέο. Δεν ξέρω τι να πω… Αγωνιούμε για τον Άγγελο. Ο γιος του ρωτάει "πού είναι ο μπαμπάς", του λέμε ότι έχει πάει για δουλειά και θα γυρίσει. Τι να πούμε σε αυτό το μικρό παιδί; Τα βράδια δεν κοιμόμαστε. Περιμένουμε να χτυπήσει το τηλέφωνο, να μας πουν έστω ένα νέο», δήλωσε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο αδελφός του Άγγελου, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς».


Πότε είδαν τελευταία φορά τον 29χρονο στην Ηλεία

Ο Άγγελος Αμντίου, μαζί με τον αδελφό του έφτασαν στην περιοχή του Βαρθολομιού το βράδυ του Σαββάτου της 28ης Οκτωβρίου από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου και μένουν μόνιμα και φιλοξενήθηκαν σε συγγενικό τους πρόσωπο.

Το πρωί της επομένης, περίπου στις 7:00 ο Άγγελος, ενώ έπινε καφέ με τον αδελφό του, ξαφνικά έφυγε από το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού πάει και χωρίς να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, χρήματα και το διαβατήριό του, τα οποία και βρέθηκαν στο σπίτι.

Η κινητοποίηση των αρχών είναι μεγάλη, τη στιγμή που η αγωνία των δικών του ανθρώπων, χτυπά «κόκκινο», αφού ο Άγγελος έχει να δώσει σημάδια ζωής για δεκαέξι ολόκληρες ημέρες.

Η δήλωση της εξαφάνισης, του έγινε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της Γαστούνης, ενώ στις έρευνες εκτός από τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν πυροσβέστες από την Υπηρεσία των Λεχαινών καθώς επίσης και δυνάμεις από την 6η ΕΜΑΚ της Πάτρας.

Ο 29χρονος άνδρας επισκέφθηκε την περιοχή -όπου διαμένει και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους -όπως υποστήριξε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ο αδελφός του, που σημείωσε μεταξύ άλλων, πως ο Άγγελος, το τελευταίο διάστημα, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.