Εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, δίνοντας τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισής της, η 41χρονη μητέρα από τον Ωρωπό. Ειδικότερα, η 41χρονη μητέρα επικοινώνησε με την Αστυνομία, είναι καλά στην υγεία της, όμως δήλωσε ότι δεν θέλει να επιστρέψει στα παιδιά και τον σύζυγό της.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν από το πρωί τις έρευνες για τον εντοπισμό της Ισμήνης. Είχαν φτάσει στα ίχνη της από το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου, ύστερα από δύο κλήσεις που έκανε σε πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός της.

Εμφανίστηκε η 41χρονη μητέρα

Η 41χρονη, όμως, αποφάσισε σήμερα το πρωί να παρουσιαστεί μαζί με στενό πρόσωπο του περιβάλλοντός της στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι δεν είναι έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι της ή να επικοινωνήσει με τον σύζυγο ή τα παιδιά της.

Ο σύζυγός της μίλησε στην εκπομπή, λίγο αφότου η Ισμήνη εντοπίστηκε, και υποστήριξε ότι είναι προβληματισμένος με τη στάση της: «Βρέθηκε στο Αιγάλεω, είναι μια χαρά. Δεν θέλει ούτε τα παιδιά ούτε εμένα. Μιλήσαμε με την Ισμήνη. Μου είπε "Εγώ τη ζωή μου την έχω φτιάξει, θέλω να μιλάμε σαν φίλοι και μόνο για τα παιδιά. Δεν σε αγάπησα ποτέ, φτιάξε κι εσύ τη ζωή σου"».

Η μεγαλύτερη κόρη της 41χρονης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής. Χάρηκε που η μητέρα της είναι καλά στην υγεία της και, όπως είπε, περιμένει να τη σφίξει πάλι στην αγκαλιά της.

 «Πριν εξαφανιστεί η μαμά μου είχαμε πάλι έναν έντονο τσακωμό. Πιστεύω ότι έφυγε εξαιτίας μου, επειδή έβγαζα τα νεύρα μου στη μάνα. Της είπα ότι δεν τη θέλω για μάνα μου, όμως μετά της ζήτησα συγγνώμη. Νιώθω ενοχές, της ζητάω να γυρίσει πίσω», δήλωσε στην εκπομπή η 17χρονη κόρης της, λίγες ώρες πριν η Ισμήνη βρεθεί.