Νέο περιστατικό bullying καταγράφηκε στο Κορωπί μεταξύ μαθητών. Οι καταγγελίες του νέο περιστατικού bullying από μικρά παιδιά, μαθητές Γυμνασίου, για τις στιγμές φρίκης που έζησαν στα χέρια συμμαθητών τους, έχουν κάνει άνω – κάτω το σχολείο τους στο Κορωπί, με γονείς και εκπαιδευτικούς να δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Οι περιγραφές στο Live News από τις μητέρες των δύο θυμάτων που υπέστησαν bullying αποτυπώνουν ένα μέρος μόνο του μαρτυρίου των παιδιών τους. Την κόλαση που έζησαν όταν ξαφνικά περικυκλώθηκαν και δέχτηκαν επίθεση.

Τι αποκαλύπτει η μητέρα θύματος bullying

Όπως μας λέει η μητέρα 14χρονου θύματος bullying, ο γιος της βρέθηκε στο στόχαστρο ενός 15χρονου και ενός 16χρονου, έξω από το σχολείο, πριν από λίγες μόνο μέρες. 

Διαβάστε επίσης: Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος που επί τρία χρόνια ασκούσε bullying σε 14χρονο

 «Τον προκάλεσαν δεν απάντησε κι επειδή δεν απάντησε, γύρισαν και του έδωσαν μπουνιά. Είχε πέσει ο μικρός κάτω, φανταστείτε έφαγε μπουνιά στη μύτη του, την έσπασε κι ενώ είχε πέσει κάτω κι αιμορραγούσε άλλος του έσβησε τσιγάρο στο κεφάλι».

Ο μικρός, όπως ανέφερε, υπέφερε στα χέρια των συμμαθητών του, για 3 ολόκληρα χρόνια. Φοβόταν να αποκαλύψει τα όσα περνούσε και το έκανε όταν πια δεν μπορούσε να το κρύψει.

Στο στόχαστρο των ίδιων δραστών βρέθηκε προ ημερών και ένας 15χρονος μαθητής.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες χτύπησαν λίγα μόνο μέτρα από την είσοδο του σχολείου.

Από νωρίς το πρωί έξω από το σχολείο δραστών και θυμάτων στο Κορωπί, γονείς αλλά και τηλεοπτικές κάμερες. Η μητέρα ενός εκ των φερόμενων δραστών προσπαθεί να μετατοπίσει ευθύνες και προς την πλευρά των παιδιών που δέχτηκαν επίθεση.

Τα μαθήματα το πρωί στο σχολείο έγιναν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, με τις συζητήσεις για τις επιθέσεις να κυριαρχούν.

Σε βάρος των δύο ανήλικων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, με τις έρευνες να συνεχίζονται και την ανησυχία στην τοπική κοινωνία να είναι διάχυτη.