Σε κώμα βρίσκεται μια 16χρονη από τον Βύρωνα ύστερα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.  Η 16χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η οποία νοσηλεύεται ύστερα από χρήση ναρκωτικών στην εντατική. Το κορίτσι από τον Βύρωνα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της έπειτα από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, που είχε προμηθευτεί από κύκλωμα που τελικά εξάρθρωσε η Αστυνομία, σύμφωνα με όσα ανέφερε το OPEN.

Η συμμορία με τα ναρκωτικά τα αποθήκευε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Γλυφάδα, ενώ υπήρχε μία μονοκατοικία στην περιοχή του Βύρωνα όπου πήγαιναν όλα τα θύματα της σπείρας προκειμένου να κάνουν χρήση ναρκωτικών. 

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθησαν έξι μέλη συμμορίας για διακίνηση - Στο νοσοκομείο ανήλικη που της είχαν προμηθεύσει ναρκωτικά

Από το συγκεκριμένο σπίτι στον Βύρωνα παρέλαβε το παιδί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το μετέφερε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Η Αστυνομία έχει συλλάβει έξι άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικους που συμμετείχαν στο κύκλωμα ναρκωτικών, ενώ εκτός από χασίς, φέρεται να εμπορεύονταν και σίσα - την κοκαΐνη των φτωχών, όπως είναι γνωστή στις πιάτσες των τοξικομανών.