Την έντονη αντίδραση της Ματίνας Παγώνη προκάλεσε το ιατρικό περιεχόμενο της επίθεσης του Παύλου Πολάκη στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μετά από σφοδρή κριτική που άσκησε στο πρόσωπό του.

Ειδικότερα, η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, είπε: «Ο συνάδελφος ξέφυγε. Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται. Και ο ίδιος ο ασθενής να μην έχει πρόβλημα, δεν μπορεί να τα πει ο γιατρός αυτά». Σημειώνεται πως στην ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυπτε το αντιικό φάρμακο που χορηγήθηκε στην Σία Αναγνωστοπούλου και τον σύζυγό της, όταν νόσησαν το 2022 με κορονοϊό.

«Νομίζω ότι το κατάλαβε και αυτός ότι έχει ξεφύγει. Δεν μπορούν να εκτίθενται άτομα είτε πέρασαν είτε δεν πέρασαν covid. Αυτό το λάθος δεν έπρεπε να γίνει για έναν παραπάνω λόγο γιατί ήταν αναπληρωτής υπουργός. Ξέρει ότι αυτά δεν μπορούμε να τα συζητάμε και να τα εκθέτουμε» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη.

Διαβάστε ακόμα: Νέα αναταραχή στο ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Πολάκη στην Σία Αναγνωστοπούλου λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου – Πυροσβεστική παρέμβαση Κασσελάκη

«Νομίζω ότι έχει καταλάβει ότι ξέφυγε γιατί αυτό δεν κάνει καλό ούτε στους ασθενείς, ούτε στους υπουργούς» συμπλήρωσε και αποκάλυψε ότι έχουν γίνει αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία φαίνεται να έχει «περάσει» από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη η εικόνα «μην δώσετε το φάρμακο στην Σία επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ και μεσολάβησε ο Πολάκης».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει λάθος πράγματα έτσι. Ποιος γιατρός θα κινδύνευε να κάνει λίστα;» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε την ανάρτηση Παύλου Πολάκη που προκάλεσε την αντίδραση της Ματίνας Παγώνη: