Δύο τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού, με θύματα έναν οδηγό Ι.Χ. και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας.

Με διαφορά πέντε ωρών και σε απόσταση 50 μέτρων σημειώθηκαν  τα δύο θανατηφόρα τροχαία στη Λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά.


Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό δικυκλιστή

Το πρώτο τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, όταν μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο 46χρονος δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και βρήκε τον θάνατο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στην έξοδο προς Γλυφάδα.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

Η προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό Ι.Χ. στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» - Σε κρίσιμη κατάσταση ο συνοδηγός

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και έγινε άμορφη μάζα. 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πειραιά προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να σκοτωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Κλειστή έμεινε για αρκετή ώρα η Λεωφόρος Συγγρού στο τέρμα της, στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω του τροχαίου δυστυχήματος. Συνεργεία πραγματοποίησαν καθαρισμό του οδοστρώματος από τα λάδια που προκλήθηκαν από το τροχαίο.