Αύξηση στους επισκέπτες και εκτός της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου καταγράφεται στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μυκόνου σε ανακοίνωσή του, σε συνέχεια των αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων έγκυρων διεθνών Μέσων Ενημέρωσης που προτρέπουν τους αναγνώστες τους να επιλέγουν τους εκτός αιχμής μήνες για επίσκεψη στη Μύκονο, ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων για τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμα: Ο ελληνικός τουρισµός σε τροχιά... εκτόξευσης - Νέες προσδοκίες από την επιστροφή της χώρας μας στην επενδυτική βαθµίδα

Ενισχυμένος κατά 2,6% ο αριθμός των ξένων τουριστών στη Μύκονο τον Οκτώβριο σε σχέση με πέρυσι


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Fraport, ο αριθμός των ξένων επιβατών που διακινήθηκε τον Οκτώβριο έφτασε τους 60.353, ενισχυμένος κατά 2,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι.

Όπως έγινε γνωστό, Βρετανοί, Γάλλοι, Ελβετοί, Γερμανοί, Ιταλοί, Κύπριοι αλλά και Ισραηλινοί βρέθηκαν στην κορυφαία επτάδα των τουριστών που επισκέφθηκαν το νησί των ανέμων τον Οκτώβριο.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη αναμένεται ότι με την ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου θα αντισταθμιστούν οι μικρές μειώσεις που παρατηρήθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες και μόνο από τις διεθνείς αφίξεις, δεδομένου ότι με τις εσωτερικές πτήσεις, ακόμα και στη βασική περίοδο, υπήρχε αύξηση αφικνούμενων επιβατών.