Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της. Η κόρη του δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2022 στο Περιστέρι. Οι μνήμες της δολοφονίας ξύπνησαν λόγω του δικαστηρίου. «Πήγα να του ορμήξω, δεν νιώθει καμία μεταμέλεια. Θεωρούσε κτήμα του τη Νικολέτα», δηλώνει ο πατέρας της.

Ο 22χρονος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 17χρονης φίλης του στο Περιστέρι. «Ελπίζω ο δικός σου Θεός να συγχωρέσει την πράξη σου», είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στον 22χρονο μόλις ανακοίνωσε την ποινή.

Όταν ο 22χρονος βγήκε έξω από το δικαστήριο, τον περίμεναν ο πατέρας και η αδερφή της Νικολέτας. Τον λιντσάρισαν, όπως αναφέρει ο Alpha, με τους αστυνομικούς να απωθούν τους συγκεντρωμένους.

Η δικηγόρος άσκησε έφεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο 22χρονος, όπως είπε στο δικαστήριο, δεν άντεξε την απόφαση της 17χρονης Νικολέτας να χωρίσουν. Η Νικολέτα ήθελε να χωρίσει και τη ζήλευε. 

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στο Περιστέρι - Προκαλεί με την ομολογία του ο Πακιστανός: "Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το Κοράνι"

Ο πατέρας της Νικολέτας, μιλώντας στον Alpha, είχε πει: «Ήταν το πιο γλυκό μου παιδί. Δεν έβριζε. Δεν αντιμιλούσε. Θα μπορούσα να πεθάνω για τη Νικολέτα μου. Λυπάμαι...».

Η κόρη του δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2022 στο Περιστέρι. Οι μνήμες της δολοφονίας ξύπνησαν λόγω του δικαστηρίου. «Πήγα να του ορμήξω, δεν νιώθει καμία μεταμέλεια. Θεωρούσε κτήμα του τη Νικολέτα».

Πώς έμαθε ο πατέρας για τη δολοφονία της κόρης του

Ο πατέρας της Νικολέτας, μάλιστα, περιέγραψε πώς έμαθε για τη δολοφονία της κόρης του. «Είδα τον δρόμο μας στο Περιστέρι, κατάλαβα ότι ήταν η δική μου η κόρη. Ένιωσα ανατριχίλα, δεν ήθελα να το πιστέψω», είπε ο πατέρας της Νικολέτας.

Η ιατροδικαστική έκθεση είχε δείξει ασφυκτικό θάνατο, με τον Πακιστανό να την πνίγει επί 7 λεπτά. «Κοιμόταν το παιδί μου, την έπιασε στον ύπνο», είπε και πρόσθεσε: «Αυτό δεν πρόκειται να το συγχωρήσω ποτέ».