Προσπάθησε να βοηθήσει έναν 15χρονο στον Βύρωνα που ήταν μόνος του σε στάση λεωφορείου, όμως, όπως ισχυρίζεται η ίδια, η πράξη της παρεξηγήθηκε. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα από τον Βύρωνα βρέθηκε να καταγγέλλεται για απόπειρα αρπαγής.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής σε κάποιο δρόμο του Βύρωνα. Ένα παιδί περίμενε μόνο του στη στάση του λεωφορείου και μια γυναίκα οδηγός προσφέρθηκε να το μεταφέρει στον προορισμό του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του 15χρονου αγοριού στο LiveNews, ο 15χρονος μαθητής περίμενε στη στάση του λεωφορείου για να πάει να συναντήσει την παρέα του, μέχρι τη στιγμή που τον πλησίασε μία γυναίκα με το αυτοκίνητό της.

 «Είχε νυχτώσει και αυτός ο δρόμος είναι και λίγο σκοτεινός. Είδε το παιδί εκεί στη στάση και σταμάτησε να το ρωτήσει αν ήθελε να το πάει κάπου, να μην είναι μόνος του στη στάση, στο κρύο. Εκείνο ευγενέστατα απάντησε ότι "Δεν είναι ανάγκη, ευχαριστώ πολύ, σε πέντε λεπτά έρχεται το λεωφορείο"».

Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού, η γυναίκα επέστρεψε στο σημείο και επέμεινε να πάει τον ανήλικο μαθητή σπίτι του με το αυτοκίνητό της.

«Έκανε πάλι το "π" και ξαναγύρισε πίσω και ξαναπροσπάθησε και του είπε τη δεύτερη φορά "Έλα, έλα. Μπες μέσα". Τη δεύτερη φορά γιατί τον ξαναπλησιάζεις; Με ποιο δικαίωμα του λες: "Έλα, έλα, μπες μέσα να σε πάω παρακάτω";». 

Διαβάστε επίσης: Βύρωνας: Συνελήφθη 55χρονη για απόπειρα αρπαγής 15χρονου

 "Βρήκα τον μπελά μου γιατί πήγα να βοηθήσω"

Η οδηγός του αυτοκινήτου, ωστόσο, έχει τελείως διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Υποστηρίζει πως είναι μητέρα και γιαγιά και ανησύχησε που είδε το παιδί μόνο του σε ένα σκοτεινό σημείο.

 «Τον είδα κάπως στρεσαρισμένο και σαν μητέρα κι εγώ σταματάω και του λέω: "Αγοράκι μου, είσαι εντάξει; Θέλεις κάτι; Θες να σε πάω κάπου; Να σε βοηθήσω;"».

Όπως λέει η ίδια, το παιδί της είπε πως δεν χρειάζεται κάτι και αποχώρησε. Την επόμενη μέρα ένα περιπολικό βρισκόταν κάτω από το σπίτι της. Δεν περίμενε ποτέ πως θα βρεθεί κατηγορούμενη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

 «Μου λέει "σας κάνανε καταγγελία για απόπειρα απαγωγής ανηλίκου". Λέω "τι λέτε, ρε παιδιά;". Ούτε καν το πλησίασα το παιδί. Μου πήραν αποτυπώματα λες και ήμουν κανένας εγκληματίας, με χειροπέδες».

 «Να βρίσκεις τον μπελά σου να βοηθάς ανθρώπους; Συγγνώμη κιόλας. Το βρίσκω αδιανόητο. Ίσως επειδή έχω μεγαλώσει σε άλλες εποχές».

Η γυναίκα αυτή πέρασε από Αυτόφωρο, με τη μητέρα του ανήλικου μαθητή να παραμένει αναστατωμένη από το συμβάν.