Νέα στοιχεία για τη δράση του 23χρονου «δράκου των Εξαρχείων» αποκαλύπτονται καθημερινά, καθώς έρχονται στην επιφάνεια νέες πληροφορίες και καταγγελίες για τη δράση του.

Μία ακόμα καταγγελία έρχεται να προστεθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, αφού είχαν προηγηθεί καταγγελίες από πέντε γυναίκες και ένα ανήλικο κορίτσι για επιθέσεις που δέχθηκαν.

Ο συλληφθείς αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή μετά την προθεσμία που έλαβε την Τετάρτη από τον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 31χρονη γυναίκα στην ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό συνέβη στις 16 Νοεμβρίου στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ο 23χρονος την παρακολουθούσε και προσπάθησε να της επιτεθεί σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνη, όπως ανέφερε, έντρομη άρχισε να τρέχει, ζητώντας βοήθεια από περαστικούς, με τον δράστη τελικά να σταματά να την καταδιώκει και να εξαφανίζεται στα γύρω στενά.

Υπάρχουν κι άλλα θύματα

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναφέρουν ότι ίσως οι καταγγέλλουσες να μην είναι τα μοναδικά θύματά του. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον 23χρονο, μετά την αποφυλάκισή του, τον Αύγουστο του 2023.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, απομακρύνεται ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού. Πρόκειται για το Τμήμα όπου έπρεπε να δίνει το «παρών» ο 23χρονος τρεις φορές τον μήνα, κάτι το οποίο δεν έκανε ποτέ από την αποφυλάκισή του και μετά.