Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών. Ειδικότερα, σύμφωνα με το orthodoxia.info. gr, στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων αλλά και στο εργοτάξιο του νέου οδικού άξονα Μπράλου – Άμφισσας βρέθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ανταποκρινόμενος στις σχετικές προσκλήσεις κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο κ. Συμεών σημείωσε πως “το γεγονός ότι εγκαινιάζονται ή ξεκινούν σήμερα μεγάλα κοινωφελή και αναπτυξιακά έργα για την περιοχή μας είναι για εμάς γεγονός χαράς και ικανοποίησης και αποδεικνύει και την ποιότητα του τοπικού πολιτικού προσωπικού, για το οποίο ως ποιμενάρχης και πνευματικός πατέρας νιώθω ιδιαίτερη καύχηση”, επεσήμανε.

Παράλληλα, ο ιεράρχης είχε τη δυνατότητα να ευχαριστήσει τον Πρωθυπουργό και για την πλήρη επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία με 700 περίπου οπλίτες, των οποίων μάλιστα η ορκωμοσία θα τελεστεί αύριο το πρωί». Να σημειωθεί ωστόσο ότι το παρών έδωσε και ο Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος

 Πηγή: orthodoxia.info.gr