Συνελήφθη 68χρονος θρησκευτικός λειτουργός (παλαιοημερολογίτης), σε νησί του Αργοσαρωνικού, διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο παιδί, που δεν συμπλήρωσε τα (12) έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 68χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, σε νησί του Αργοσαρωνικού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε βάσει σχηματισμού δικογραφίας και καταγγελίας που είχε προηγηθεί τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με την οποία κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και χρόνο που δεν προσδιορίζεται ακριβώς, ο κατηγορούμενος προέβη σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Διαβάστε ακόμα: ''Καμπανάκι'' από τα περιστατικά βίας και ασελγών πράξεων στα σχολεία - Απαραίτητη η αύξηση των επισκέψεων ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σημειώνεται πως ο 68χρονος έχει συλληφθεί για ακόμη μια φορά πριν από ένα χρόνο για παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: ΕΡΤ