Νέα περιπέτεια είχε σήμερα το Blue Star1 στη Νάξο. Μετά την χθεσινή πρόσκρουση στο ντόκο του λιμένα του νησιού, σήμερα το Blue Star1 αδυνατεί να δέσει στο λιμάνι λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Πιο αναλυτικά, το πλοίο Blue Star 1 εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Σαντορίνη, ωστόσο στην προσπάθειά του να δέσει στη Νάξο αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Κάποια στιγμή το πλοίο κατάφερε να δέσει στο λιμάνι και να αποβιβάσει του επιβάτες, ωστόσο λόγω κινδύνου πρόσκρουσης απομακρύνθηκε χωρίς να προλάβει να αποβιβάσει τις νταλίκες και ενδεχομένως κι άλλα οχήματα.

Καταβλήθηκε προσπάθεια δύο και πλέον ωρών προκειμένου το Blue Star 1 να ξαναδέσει στο λιμάνι, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να αναχωρήσει για Σαντορίνη χωρίς να ολοκληρώσει την αποβίβαση. Μάλιστα, φαίνεται πως κατά τις προσπάθειες που έγιναν για να δέσει στο λιμάνι, το πλοίο έχασε και έναν κάβο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, πλήρωμα, ναυτικούς, καβοδέτες και επιβάτες, που με αυταπάρνηση και ζήλο συνεχίζουν να εξυπηρετούν την ελληνική μας ακτοπλοΐα και βρίσκονται κοντά στα νησιά μας, δίνοντας μάχη στα ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων. 

Πηγή: Cyclades24.gr