Μια 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, βλέποντας τη λαχτάρα της αδελφής της να αποκτήσει ένα μωράκι, έπειτα από 23 αποτυχημένες εξωσωματικές που είχε κάνει, πήρε την απόφαση να της κάνει το πολύ μεγάλο δώρο ζωής και να γίνει η ίδια παρένθετη μητέρα.

Η κ. Αρχοντία Τριανταφύλλου μίλησε αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και την Εύη Γιαρκιά για το πώς έφερε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια την ανιψιά της, τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης αλλά και το θαύμα της μητρότητας.

40χρονη παρένθετη μητέρα: "Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήταν δικό μου το παιδί"


Από την αρχή, η 40χρονη γυναίκα ένιωθε πως θα φέρει στον κόσμο την ανιψιά της και όχι ένα δικό της μωρό. «Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήταν δικό μου το παιδί», εξομολογήθηκε η κ. Τριανταφύλλου μιλώντας για τα συναισθήματά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ το ίδιο συναίσθημα είχαν και τα δύο της παιδιά, που καταλάβαιναν ότι το μωρό δεν είναι δικό τους, αλλά της θείας τους.

«Τα παιδιά ακουμπούσαν την κοιλιά μου, άκουγαν το μωρό, αλλά στο μυαλό μας είχαμε ότι δεν ήταν δικό μας. Κάποια στιγμή, είχε έρθει η μικρή και άκουγε το μωρό, με χάιδευε και τότε μου είπε "είμαι πολύ υπερήφανη για σένα"». Τότε δάκρυσα, και την αγκάλιασα» είπε συγκινημένη η κ. Τριανταφύλλου.

Και συνέχισε: «Η αδελφή μου δεν με άφησε λεπτό στην εγκυμοσύνη...Την ώρα της γέννας, μπήκε μέσα, ήταν εκεί και μου κράταγε το χέρι…Αν μπορούσα να της κάνω άλλο ένα θα το έκανα!».

Το κοριτσάκι έχει πλέον κλείσει τα δύο του χρόνια, και με τη μητέρα της είναι αχώριστες ενώ και ο πατέρας της είναι... χαζομπαμπάς.

«Της χρωστάω τα πάντα που έφερε το παιδί μου στον κόσμο» είπε στην εκπομπή η μητέρα της μικρής για το δώρο ζωής που της έκανε η αδελφή της.