Μπορεί ακόμα να μην έχει "μπει" ο Δεκέμβριος, ωστόσο ήδη φαίνεται πως απασχολεί πολλούς το ζήτημα "τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα;", με ορισμένους μετεωρολόγους να επιχειρούν να κάνουν από τώρα μια πρόβλεψη, ενώ άλλοι θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Με τους δεύτερους φαίνεται πως συντάσσεται, ο μετεωρολόγος του Alpha και του Weather2Go.gr, Γιώργος Τσατραφύλλιας προχώρησε σε μια λιτή ανάρτηση στο Facebook σημειώνοντας: «Μα από τώρα ο καιρός των Χριστουγέννων ; 25 ημέρες μετά ; Αλήθεια αυτός που κάνει αυτή την ερώτηση περιμένει σοβαρή απάντηση;».


Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια προκάλεσε τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με τους περισσότερους να αναφέρονται με χιούμορ στα όσα έγραψε ο μετεωρολόγος, συμφωνώντας ουσιαστικά μαζί του.

«Μα δεν μπορείς να πεις τι καιρό θα κάνει ανήμερα σε κάθε πόλη σε κάθε Δήμο σε κάθε χωριό της χώρας;;; Τι σόι μετεωρολόγος είσαι εσύ δεν μπορώ να καταλάβω!! Άλλοι αφού έδωσαν χθες πρόγνωση για τις γιορτές έφτασαν και στην τάση για το Πάσχα», γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

«1η Αυγούστου, πόσα μποφόρ θα έχει;», σχολίασε επίσης με χιούμορ ένας άλλος, ενώ ένας ακόμα δίνει τη δική του απάντηση στο ρητορικό ερώτημα του μετεωρολόγου, γράφοντας "δυστυχώς ναι, περιμένει".

Διαβάστε περισσότερα: Καιρός: “Αλαλούμ” με το σκηνικό έως τα Χριστούγεννα – “O Άγιος Βασίλης θα μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;”

Υπενθυμίζεται πως, χθες, Τρίτη, ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, πάντως, προχώρησε σε μια μίνι πρόβλεψη για τον καιρό που θα κάνει τα Χριστούγεννα, αναφέροντας συγκεκριμένα στη σχετική ανάρτηση που έκανε στο Facebook: «Οι καμήλες του νότου νικάνε τις αρκούδες του βορρά παρά ότι το ημερολόγιο θα δείχνει Δεκέμβρη! Λέτε ο Άγιος Βασίλης να μας έρθει και φέτος από τη θάλασσα;»