Αποκαρδιωτικές εικόνες καταγράφονται τρεις μήνες, ακριβώς, από τον θάνατο του Αντώνη Καρυώτη, που έχασε με τόσο άδικο τρόπο την ζωή του, τον Σεπτέμβριο, στο πλοίο Blue Horizon, στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε ακόμα: Αλλάζει εμφάνιση το Blue Horizon δύο μήνες μετά την τραγωδία με τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη (Εικόνες)

Αντώνης Καρυώτης: Δείτε τις αποκαρδιωτικές εικόνες




Σύμφωνα με καταγγελία που κατατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο του Πειραιά και τις εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το piraeuspress.gr και επιβεβαιώνουν το γεγονός, άγνωστοι βεβήλωσαν το εικονοστάσι που τοποθετήθηκε στη μνήμη του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι της πόλης και συγκεκριμένα στην πύλη των πλοίων της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση Αντώνη Καρυώτη: Δωρεάν νομική εκπροσώπηση από το ΔΣΑ στην οικογένειά του

Όπως μεταδίδει το τοπικό ενημερωτικό μέσο του Πειραιά, piraeuspress.gr, άγνωστοι αφαίρεσαν εικόνες και σταυρούς από το εικονοστάσι. Δεν αρκέστηκαν, όμως σε αυτό. Ξερίζωσαν ακόμα και τα λουλούδια που είχαν φυτέψει οι δικοί του άνθρωποι.

Εκτός από την απλή κλοπή εικονισμάτων και σταυρού για την πώληση και το κέρδος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος έχουν και δεύτερες σκέψεις σχετικά με τα κίνητρα της πράξης.

Πηγή: pirauespress.gr