Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για γνωστό ινστιτούτο αισθητικής, που φέρεται να πραγματοποιούσε παράνομες ιατρικές επεμβάσεις.

Μία νέα καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, με μία πρώην εργαζόμενη του ινστιτούτου αισθητικής να αποκαλύπτει πως εξαπατούσαν οικονομικά τους πελάτες, αλλά και πως παρουσίαζαν γιατρούς που δεν είχαν πτυχία Ιατρικής.


«Το ινστιτούτο ήταν βιτρίνα, βιτρίνα για να κάνουν αφαίμαξη μεγάλων ποσών σε κάποιους πελάτες που γίνονταν θύματα»

«Όλες οι εντολές δίνονταν από τους ιδιοκτήτες. Δεν μου κόλλησαν ένσημα και έκανα καταγγελία. Ήμουν από τις τυχερές, έλαβα τον μισθό μου στους 3 μήνες, άλλοι δεν πληρώθηκαν ποτέ», ανέφερε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

*Διαβάστε εδώ: Έρρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο χέρι της (Εικόνα)

«Κατάλαβα ότι το ινστιτούτο ήταν βιτρίνα, βιτρίνα για να κάνουν αφαίμαξη μεγάλων ποσών σε κάποιους πελάτες που γίνονταν θύματα. Δεν ήξερα ότι δεν υπήρχαν γιατροί. Μου σύστησαν 2 άτομα σαν γιατρούς, από την Ασφάλεια έμαθα ότι δεν ήταν γιατροί και έπεσα από τα σύννεφα. Εκ των υστέρων έμαθα ότι η ιδιοκτήτρια έλεγε τον εαυτό της γιατρό και εξαπατούσε κόσμο», πρόσθεσε.

«Ότι γινόταν, γινόταν κεκλεισμένων των θυρών. Οι κυρίες που κάνανε καταγγελίες για τα μεγάλα ποσά, αυτά τα έπαιρνε η κυρία (…)», συμπλήρωσε.

Την υπεράσπιση των εργαζομένων του ινστιτούτου αισθητικής έχει αναλάβει η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία υπογράμμισε στο MEGA πως το ινστιτούτο δεν εξαπάτησε μόνο τους πελάτες, αλλά και τους εργαζόμενούς του.

«Οι εργαζόμενες δούλευαν εκεί 5 με 6 μήνες. Έκπληκτες συνειδητοποίησαν ότι τα άτομα που φαίνονταν ως γιατροί και οι ίδιες πίστευαν ότι ήταν γιατροί, ότι δεν ήταν. Η εταιρεία είχε άδεια και για να υπάρχει άδεια πρέπει να υπάρχει γιατρός, κι αυτό είναι μέρος της έρευνας της Εισαγγελίας», ανέφερε.