Αστακός το κέντρο της Αθήνας το επόμενο διήμερο καθώς εκτός από την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν, την Τετάρτη συμπληρώνονται 15 χρόνια από την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ειδικότερα για την Τετάρτη έχουν ανακοινωθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Πιο συγκεκριμένα, λόγω των συγκεντρώσεων και των πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του Αλ. Γρηγορόπουλου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. 

Διαβάστε επίσης: Το σενάριο της παρουσίας Ερντογάν στη Θράκη - Καλά προετοιμασμένο το ΥΠΕΞ στην περίπτωση που αποφασίσει να επισκεφτεί τη μειονότητα

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.