Σάλο είχε προκαλέσει στον Βόλο καταγγελία για βιασμό παιδιού σε παιδικό σταθμό της πόλης.

Ο Βόλος άρχισε να συζητάει την υπόθεση, με μια γυναίκα, υπάλληλο παιδικού σταθμού, να στοχοποιείται από ορισμένους, καθώς ένας άνδρας κατήγγειλε τον βιασμό του παιδιού του.

Όπως αποδείχθηκε, ο άνδρας που τηλεφωνούσε και απειλούσε δεν είχε καν παιδί.

*Διαβάστε εδώ: Ναύπλιο - Αντιπρόεδρος Σωματείου νοσηλευτών: Ζούμε κάθε μέρα με τον φόβο, κάνουμε τον σταυρό μας

Ο λόγος που έγιναν όλα αυτά, ήταν η έξωση που είχε του είχε γίνει η γυναίκα από το σπίτι που έμενε.

Ο άνδρας απειλούσε πως θα τους «κάψει όλους», γιατί στα χέρια του είχε βίντεο και φωτογραφίες για τον βιασμό του παιδιού του.

Η προϊσταμένη της δομής που ήταν και ο στόχος των απειλών του, σοκαρίστηκε αρχικά, αλλά από την έρευνά της αποκαλύφθηκε πως ο άνθρωπος που τηλεφωνούσε στον παιδικό σταθμό και εξαπέλυε απειλές δεν είχε καν παιδί.


«Βιάστηκε το παιδί μου εκεί μέσα»

Το απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και η υπόθεση εκδικάστηκε χθες, Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο 52χρονος που απειλούσε «θεούς και δαίμονες» με μια ανατριχιαστική καταγγελία, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

«Βιάζεται η κόρη μου εκεί μέσα», φώναζε ο 52χρονος. Μέχρι να ανακαλύψουν πως στον σταθμό δεν υπήρχε παιδί με το όνομα του καταγγέλοντα, τα ελάχιστα λεπτά της ώρας φάνηκαν αιώνες στο προσωπικό.

Σύμφωνα με το gegonota.news, αμέσως ζήτησαν παρέμβαση της αστυνομίας και ο 52χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να εκδικηθεί την συγκεκριμένη υπάλληλο, γιατί εκδιώχθηκε με συλλογή υπογραφών ενοίκων από την πολυκατοικία που ζούσε και εκείνη. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 900 ευρώ πρόστιμο και 18 μήνες με αναστολή.