Μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε χωματόδρομο πλησίον των ΚΤΕΛ “Μακεδονία”, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου, πλησίον μονοκατοικίας. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Προς το παρόν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποδίδουν τον θάνατο νεαρής κοπέλας σε παθολογικά αίτια ή σε θάνατο που οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Για την ύπαρξη της σορού ενημέρωσε τις αρχές ο ένοικος μονοκατοικίας στην οδό Γιαννιτσών σύμφωνα με τον οποίο κοπέλα ήταν ξυπόλητη και ξαπλωμένη στο έδαφος.


Τι συνέβη με τη σορό γυναίκας σε δρόμο της Θεσσσαλονίκης

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ως πρόκειται για μία νεαρή κοπέλα ηλικίας περίπου 30 ετών και οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Αντιθέτως συνηγορούν στον ενδεχόμενο του θανάτου από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ή παθολογικά αίτια.

Η ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο αναμένεται να ρίξει φως στο τι τελικά οδήγησε την νεαρή κοπέλα στο θάνατο ενώ έρευνες έχουν ξεκινήσει και για την εύρεση των στοιχείων της.