Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 8/12 ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε την επί 7 χρόνια σύντροφό του έφτασε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά, ενώ βγήκε από τα δικαστήρια αμίλητος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά το απόγευμα της Τρίτης 5/12, ομολόγησε τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα.

Τι είπε στους αστυνομικούς ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Ο 71χρονος στην ομολογία του στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του εμφανίστηκε αμετανόητος. «Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα», φέρεται να είπε.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει γι' αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι' αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μην είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ. εννοεί τον ξυλοδαρμό της γυναίκας) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο από την Παρασκευή το βράδυ. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε, πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν από τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα».

Ατάραχος για καφέ μετά τη δολοφονία της 43χρονης ο 71χρονος

Ένα επιπλέον σοκαριστικό στοιχείο που επιβεβαιώνει το πόσο αδίστακτος ήταν ο 71χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης έφερε στη δημοσιότητα το Star.

Σύμφωνα με βίντεο που παρουσιάστηκε, ο 71χρονος λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της άτυχης Γεωργίας πήγε στο Κερατσίνι για καφέ με φίλους του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 71χρονος συμπεριφέρεται φυσιολογικά, σαν να μην είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα τη 43χρονη γυναίκα.

Κατά πληροφορίες, δε, ο 71χρονος δράστης δεν έμεινε για λίγη ώρα στο συγκεκριμένο καφέ, αλλά πέρασε περίπου δύο ώρες στην καφετέρια στο Κερατσίνι.

Δείτε το βίντεο

Κυνικός ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης

Κυνικός, ψύχραιμος και αμετανόητος εμφανίστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνα, που ομολόγησε τα πάντα.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία επτά χρόνια, ούτε έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του ούτε «μάσησε» τα λόγια του όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν από το φονικό έπιασε τη 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να τη σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω», υποστήριξε.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει, αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε: «Γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Ο 71χρονος δολοφόνος περιέγραψε με απίστευτη ψυχραιμία το έγκλημα με το οποίο στέρησε τη ζωή της 43χρονης γυναίκας. Όπως είπε στους αστυνομικούς στην προφορική του εξέταση αμέσως μετά τη σύλληψή του, περίμενε να φύγει το παιδί για να προχωρήσει στην αποτρόπαια πράξη του. Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και μάλιστα κάθισε να πιει και καφέ.

Διαβάστε ακόμα: Σαλαμίνα: Δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού της ΕΛ.ΑΣ. η 43χρονη - Είχε καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά τον 71χρονο δολοφόνο

«Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Έχω ακόμα μία σφαίρα…»

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 43χρονης, ο 71χρονος πήγε για καφέ στο καφενείο με την παρέα του και έδειχνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, σύμφωνα με το Star.

Λίγο αργότερα, ο 71χρονος τηλεφώνησε σε στενό φίλο του και, αποκαλώντας το θύμα με απρεπείς χαρακτηρισμούς, του εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνος τη σκότωσε: «Εγώ τη σκότωσα την π….α, την ξ….α. Έχω ακόμα μία σφαίρα…», φέρεται να του είπε.

Κατά την προφορική του εξέταση στους αστυνομικούς, ο δράστης ρωτήθηκε επίσης πού βρήκε το όπλο και απάντησε πως «μου είπαν για έναν Αλβανό που μπορεί να μου το φέρει. Πλήρωσα και το πήρα», ενώ για το σκηνικό του θανάτου είπε ότι έστησε καρτέρι, περίμενε να φύγει το παιδί και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την πυροβόλησε.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου κάρφωσε τον 71χρονο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ο σύντροφός της την έδειρε άγρια έξω από το σχολείο του παιδιού της